Окупанти вдарили по Авдіївці \ фото ua.depositphotos.com

Зранку російські військові нанесли удар двома ракетами по Авдіївці.

Про це в ефірі інформаційного телемарафону повідомив голова Авдіївської міської військової адміністрації Віталій Барабаш. "Ситуація дуже загострена, дуже активно все відбувається - і в місті, і на позиціях навколо міста. Ніч більш-менш спокійно пройшла, але ранок розпочався з авіаракетного удару, дві ракети залетіли в місто, одна в більш промислову зону потрапила, друга - в центральну частину, де багатоповерхові будинки знаходяться. Дякувати Богу, немає у нас ні поранених, ні загиблих за цю добу", - сказав він.

Барабаш додав, що на північ від міста відбуваються штурмові дії ворога, але українські воїни залишаються на своїх позиціях.

Відео дня

Також він додав, що зранку окупанти продовжили обстрілювати місто - б'ють по Авдіївському коксохімічному заводу та по центральній частині Авдіївки "Градами" та ствольною артилерією.

Крім того, Барабаш зазначив, що на Авдіївському напрямку фронту зафіксовано облаштування окупантами фальшивих позицій.

Ситуація на Авдіївському напрямку

Авдіївський напрямок наразі є одним з найгарячіших. Однак завдяки діям ЗСУ окупанти "видихаються" і вже атакують місто  менше. При цьому, за даними британської розвідки, маршрути постачання ЗСУ перебувають під загрозою через операцію ворога з оточення.

Вас також можуть зацікавити новини: