Стали відомі подробиці хитрої ворожої атаки / колаж з фото t.me/khornegroup та facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупанти в Україні на одному з напрямків хитро наступали на позиції 72 окремої механізованої бригади Збройних сил України.

Супротивники пішли в атаку в "коконах", повідомив Telegram-канал Khorne Group. "...хитрі росіянські г*внюки ховаються від тепловізора в таких коконах з г*вна та термоковдр. Наступали у такий спосіб (на, - Ред.) позиції 72-ї...", - зазначається у повідомленні.

На каналі також показали фото супротивників у цих "коконах".

Відео дня
Розкрито деталі хитрої ворожої атаки / скріншот з t.me/khornegroup

Corvax Сlever у соцмережі X (колишній Twitter) написав, що у незвичайна ворожа атака відбулася у суботу, 3 грудня.

"...зранку були штурмові дії в смузі сусідів 72 ОМБр. Тактика противника наступна: дві групи, одна в лоб йшла на лісосмугу, друга по полю з флангу, п*дари в цих коконах каркасних повзли", - зазначив автор.

Він додав, що у той час безпілотники не могли літати, і на супротивників вчасно зреагували піхотинці. За його даними, окупантів не було видно у тепловізори, тому за місцевістю мають спостерігати не лише безпілотники, а й піхота.

Стали відомі деталі хитрої ворожої атаки / скріншот з twitter.com/CorvaxForst

Нагадаємо, наприкінці квітня поточного року журналісти дізналися, що російські окупанти почали активніше використовувати термокамуфляж для того, щоб маскуватися від тепловізорів.

Триває повномасштабна війна - новини, які зараз варто знати

Вранці 3 грудня Генштаб ЗСУ повідомив, що упродовж минулої доби між нашими воїнами та супротивниками відбулося 88 бойових зіткнень. За його даними, "гаряче" було, зокрема, на Авдіївському, Мар’їнському та Запорізькому напрямках.

Окупанти отримали "по зубах". РФ на нашій землі вже зазнала величезних втрат. Загальні втрати ворога на 3 грудня 2023 року становлять приблизно 332 040 загарбників.

Вас також можуть зацікавити новини: