Супротивники знову обстріляли Херсон, є жертва / фото t.me/ermaka2022

Російські загарбники вдарили по центру Херсона, внаслідок чого одна людина загинула і троє зазнали поранення.

Про це повідомили начальник Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко і голова Херсонської обласної військової адміністрації Олександр Прокудін у Telegram. Зокрема, армія РФ вдарила по Центральному району Херсона з тимчасово окупованої частини лівого берега.

Вороги знову обстріляли Херсон, є жертва / фото t.me/ermaka2022

"За попередньою інформацією, внаслідок влучання у багатоповерховий будинок одна людина загинула", - зазначив Мрочко. Водночас, за оновленою інформацією, троє осіб були поранені. Їм надається медична допомога.

Вороги знову обстріляли Херсон, є жертва / фото t.me/ermaka2022

Як зазначив Прокудін, окупанти вдарили по двох лікарнях Херсона. "Пошкоджено будівлі медзакладів. За попередньою інформацією, жертв немає", - повідомив Прокудін.

Вороги знову обстріляли Херсон, є жертва / фото t.me/ermaka2022

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак додав, що наразі відомо про 5 постраждалих після російського обстрілу житлового будинку у Херсоні. "Свідома війна з цивільними від росіян, світ має пам'ятати, що Росія - держава-терорист", - зазначив він.

О 17:35 Мрочко повідомив оновлену інформацію. "На цю годину у Херсонській міській територіальній громаді внаслідок обстрілів з боку російських окупаційних військ загинули двоє і отримали поранення семеро людей", - повідомив чиновник. За його словами, усі травмовані наразі ушпиталені. Їм надається медична допомога.

Важливі новини України про війну - зараз це варто знати

Раніше Олександр Прокудін повідомляв, що за минулу добу противник здійснив 76 обстрілів, випустивши 397 снарядів з мінометів, артилерії, "Градів", ПТРК, танків, авіації та БПЛА. Зокрема, по місту Херсон ворог випустив 27 снарядів. Вчора, 2 грудня, через російську агресію 1 людина дістала поранення.

Варто зазначити, що супротивники вже багато разів гатили по Херсонській області й обласному центру. Унаслідок ворожих обстрілів є багато жертв, руйнувань та постраждалих. Зокрема, 30 листопада стало відомо, що унаслідок обстрілів з боку ворога загинули три особи.

Вас також можуть зацікавити новини: