Шойгу замовив додаткове озброєння для наступу РФ на фронті

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу розпорядився швидше поставити зброю для військової операції Москви в Україні. Крім того, він наказав збільшити обсяги замовлення озброєння.

Як пише Reuters, на нараді з вищим військовим командуванням Шойгу заслухав доповіль начальника Генштабу Валерія Герасимова щодо перебігу війни.

"Для підтримання необхідного темпу наступу необхідно збільшити обсяги і якість озброєння і військової техніки, що надходять у війська, в першу чергу озброєння", - заявив Шойгу.

Відео дня

Війна в Україні - останні новини фронту

Як повідомляв УНІАН, російські окупанти сповільнили просування і готують резерви, аби спробувати наступати в напрямку Торецька.

У звіті Інституту вивчення війни (ISW) зазначається, що 30 квітня в районі Авдіївки російські війська вперше за кілька днів не здійснили жодних підтверджених наступів. На напрямку Бахмут-Часів Яр російські війська здійснили більше атак, ніж біля Авдіївки.

Начальник прес-служби прикордонного загону "Сталевий кордон" Іван Шевцов заявив, що росіяни почнуть наступ на кількох напрямках до 9 травня. За його словами, Сили оборони до цього готові, і прикордонники в тому числі.

Вас також можуть зацікавити новини: