Продавити лінію оборони ЗСУ на Авдіївському напрямку росіяни наразі не можуть / Колаж УНІАН, фото instagram.com/libkos, фото скріншот

Продавити лінію оборони на Авдіївському напрямку російські окупанти наразі не можуть. Про це у своєму Telegram повідомив заступник командира третьої окремої штурмової бригади Максим Жорін.

При цьому, за його словами, вороги пробують наступати постійно "і намагаються просунутись хоч трохи там, де це можливо".

"Найбільше зараз вони стираються об населений пункт Орлівка. Тут пі**ри несуть просто величезні втрати, але все одно п**дують штурмувати і вдень і вночі", - написав військовий.

Відео дня

Ситуація на Авдіївському напрямку

На Авдіївському напрямку "супер гаряче", але стан окупантів на дуже низькому рівні. Про це повідомив офіцер 59-ї окремої мотопіхотної бригади ЗСУ ім. Якова Гандзюка Сергій Цехоцький.

За його словами, ворог почав використовувати FPV-дрони як розміновувачі мінних перешкод, щоб отримати можливість пустити в бій бронетехніку.

Цехоцький зауважив, що паралельно працюють наші пілоти дронів, які дістають і нищать техніку ворога аж за його другою лінією оборони. Працює також наша артилерія. При цьому противник посилає на штурми "мобіків", які погано навчені в плані тактики ведення бою, наступлаьних дій, але добре екіпіровані, озброєні.

Вас також можуть зацікавити новини: