У Бєлгороді трапилася нова бавовна / фото t.me/bazabazon

У Бєлгороді надвечір четверга стався потужний вибух на перехресті двох жвавих вулиць у центрі міста. Про це повідомляють російські Телеграм-канали.

На місці вибуху утворилася величезна вирва діаметром 20 метрів. Пошкоджено частину найближчого багатоповерхового будинку.

"В одній з квартир виявлено уламки снаряда. Будинок евакуйовано", - пише Baza.

У Білгороді двоє постраждалих під час вибуху, заявив губернатор регіону Гладков.

"За попередніми даними, є двоє постраждалих: жінку з черепно-мозковою травмою в стані середнього ступеня тяжкості доставлено до міської лікарні №2. Другу жінку з саднами - від госпіталізації відмовилася, вся необхідна медична допомога надана на місці. В результаті обстеження території руйнування виявлено у 4 квартирах багатоквартирного будинку по вулиці Шаландіна. Всім мешканцям пошкоджених квартир пропонуємо тимчасове розміщення в готелі. По будинку буде проведена експертиза, якщо пошкоджена стіна, що несе, будемо відселяти весь під'їзд. Також пошкоджено 4 автомобілі", - розповів він.

Оновлено: У Міноборони РФ повідомили, що вибух спричинив "нештатний схід авіаційного боєприпасу", що стався під час польоту літака Су-34 ВКС РФ над Бєлгородом.

Зазначається, що внаслідок "бавовни" є пошкодження житлових будівель, минулося без жертв.

Ситуація в Бєлгороді - останні новини

Прикордонний Бєлгород регулярно страждає від війни, розв'язаної Кремлем. Так, днями після прильоту невідомого безпілотника тут згоріла електропідстанція. Місто частково залишилося без світла.

Оскільки подібні прильоти в місті і області відбуваються регулярно, влада регіону вирішила скасувати обов'язковий для Росії парад на 9 травня. Бояться, що по учасниках побєдобєсія теж щось прилетить.

Вас також можуть зацікавити новини: