Данілов розповів про зброю / фото УНІАН

Україна з кожним місяцем виробляє все більше зброї для того, щоб бити по військових об'єктах на території Росії. У даному випадку йдеться конкретно про українські розробки та комплектуючі, розповів секретар РНБО Олексій Данілов.

"Я точно можу сказати, що на сьогодні той кілометраж, ті засоби ураження обов'язково приведуть нас до перемоги", - зазначив він, говорячи про те, куди вже може діставати українська зброя.

Також Данілов додав, що питанні виробництва зброї Україна продовжує тісну співпрацю з партнерами:

Відео дня

"З партнерами, країнами, з якими ми співпрацюємо, вже є налагоджені системи. Це спільне виробництво, коли не тільки на території нашої країни виробляється та чи інша зброя. У нас вже є приклади, які є абсолютно перфектними з точки зору результату, яких ми досягаємо спільно з нашими партнерами".

Удар по НПЗ у Волгограді - що повідомлялося

Нагадаємо, на одному з найбільших нафтопереробних заводів Росії у Волгограді спалахнула пожежа, вона стала результатом успішної атаки безпілотників СБУ.

За даними джерел УНІАН, два безпілотники вразили установку первинної переробки нафти, без якої завод втратить значну частину виробничої потужності.

Вас також можуть зацікавити новини: