Партизани отримали список особового складу, який бере участь у " СВО " / фото АТЕШ

Українські партизани проникли в дивізію імені Дзержинського в Балашисі. Підпільникам вдалося отримати корисну інформацію.

"Ми вже отримали список особового складу, який бере участь в "СВО". Їхні імена, контакти та особисті дані передані до відповідних органів", - йдеться у повідомленні організації "АТЕШ" в Telegram.

Відзначається, що агент з числа офіцерів упровадився в зазначену дивізію і тепер в структурі самої дивізії проводиться розширення і зміцнення агентурної мережі для більш якісної роботи.

Відео дня
Українські партизани проникли в одну з дивізій армії РФ: яку інформацію добули
Українські партизани проникли в одну з дивізій армії РФ: яку інформацію добули

Українські партизани у війні проти РФ - останні новини

Раніше представники партизанського руху українців і кримських татар "Атеш" проникли на Мічурінський завод авіаційної та ракетної техніки в Тамбовській області Російська Федерація.

Агент повідомив, що підприємство виробляє електроприлади для бойових літаків "Су" та безпілотних літальних апаратів, компоненти направляють в Москву і Татарстан.

"Ми зафіксували склади з готовим обладнанням і давно передали інформацію СОУ. Після недавніх варварських російських атак відпали будь-які обмеження на удари по території РФ. Тому готуємося до феєрверку. Розплата буде", - зазначили в "Атеш".

Вас також можуть зацікавити новини: