Український дрон для доставки БК / фото t.me/zedigital

Сили оборони України знищили наземний дрон російських окупантів, який доставляв боєкомплекти на ворожі позиції під Авдіївкою. Про це повідомили Сухопутні війська у Telegram.

"Війна дронів продовжується. Наш FPV знищує ворожий наземний дрон, який доставляв БК на ворожі позиції під Авдіївкою", - йдеться у повідомленні.

В Сухопутних військах також зазначили, що випадків використання ворогом наземних дронів останнім часом стає дедалі більше, особливо на Авдіївському напрямку.

Ситуація під Авдіївкою - останні новини

Як повідомляв УНІАН, за даними аналітиків Інституту вивчення війни, окупанти просунулися до очисних споруд Авдіївського коксохіму. Російські війська вели наступальні операції вздовж лінії Куп’янськ-Сватове-Кремінна, поблизу Бахмута, поблизу Авдіївки, на захід і південний захід від Донецька, в районі кордону Донецько-Запорізької області та на заході Запорізької області та здійснили підтверджене просування в районі Авдіївки та на заході Запорізької області. 

За даними Генштабу ЗСУ, на Авдіївському напрямку українські захисники продовжують стримувати ворога, який не полишає спроб оточити Авдіївку. Наші воїни стійко тримають оборону, завдаючи ворогу значних втрат. Сили оборони успішно відбили 35 атак противника в районах східніше Новобахмутівки, Степового, Авдіївки, Тоненького, Первомайського Донецької області.

За минулу добу Сили оборони України ліквідували ще 900 російських загарбників. Так, загальні бойові втрати Росії в Україні з початку широкомасштабного вторгнення орієнтовно становлять 338 тисяч 120 чоловік особового складу.

Вас також можуть зацікавити новини: