Окупанти вдарили ракетою по Краматорську / скріншот

Російські окупанти в ніч на 18 вересня завдали ракетного удару по центру Краматорська Донецької області. Снаряди влучили в готель.

Про це йдеться в сюжеті телеканалу Freedom.

"Цієї ночі російські війська завдали удару по Краматорську - в результаті обстрілу постраждав готель. За попередньою інформацією, постраждалих на місці вибуху не зафіксовано", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Відзначається, що від удару також посипалися шибки в Краматорському економіко-гуманітарному інституті.

Як раніше повідомляв УНІАН, 17 вересня голова Донецької обласної Військової адміністрації Павло Кириленко повідомив, що в результаті обстрілу окупантами Костянтинівки у Донецькій області поранено п'ятьох людей, серед них дитина.

За словами Кириленка, всі цивільні повинні покинути область-особливо сім'ї з дітьми, літні люди та особи з інвалідністю.

За даними Інституту вивчення війни, російському угрупованню навколо Лиману загрожує оточення українськими силами. Подальше просування українців на схід уздовж північного берега річки Сіверський Донець може зробити російські позиції навколо Лиману непридатними і відкрити підходи до Лисичанська і, в кінцевому рахунку, до Сєвєродонецька. 

Вас також можуть зацікавити новини: