Росіяни атакували захисників України у трьох областях / фото УНІАН, Віктор Ковальчук

Cили оборони України минулої доби, 13 лютого, відбили атаки російських окупантів на Харківщині, Донеччині та Луганщині.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генерального штабу Збройних сил України. "...підрозділи наші воїни відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Гряниківка Харківської області; Невське, Кремінна, Кузьмине, Шипилівка і Білогорівка - Луганської та Федорівка, Парасковіївка, Бахмут, Водяне, Мар’їнка і Побєда на Донеччині", - інформує Генштаб.

Зазначається, що противник продовжує зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.

Відео дня

"Зазнає значних втрат. Збройні Сили України вживають додаткових заходів для посилення оборони", - наголошують у Генштабі.

Ситуація на фронті в Україні - сьогодні це варто знати

На Донбасі вже не один місяць тривають запеклі бої з росіянами. Справжньою фортецею захисників України стало місто Бахмут. 

13 лютого повідомлялося, що наші воїни збили над містом літак Су-24, який належить російській приватній військовій компанії "Вагнера", з якого ватажок "вагнерівців" Євген Пригожин викликав президента України Володимира Зеленського на дуель у повітрі.

14 лютого Генштаб ЗСУ повідомив, що упродовж минулої доби українські захисники ліквідували два літаки ворога. Станом на 13 число повідомлялося, що на нашій землі знищено 296 літаків ворога.

Вас також можуть зацікавити новини: