Військовий розповів, яка проблема зараз існує на фронті / фото 148-ма окрема артилерійська бригада

Ситуація на фронті дуже важка, і є велика проблема, яка полягає в нестачі людського ресурсу. Про це сказав командир другого штурмового батальйону 3-ої ОШБр Дмитро Кухарчук.

"Сили оборони України ситуацію стримують, але насправді ситуація дуже важка. Я думаю, що ви самі бачите, як оновлюється карта DeepState, і бачите, яка кількість українських територій просто знищується. Вона знищується разом із цивільними людьми, разом із військовими. Ми стоїмо, але є велика проблема", – наголосив він в ефірі телеканалу "Ми – Україна".

За словами військового, якщо раніше велика проблема полягала в артилерійських снарядах, в системах ближнього і дального ураження, в бронетехніці, то зараз – в людському ресурсі. 

Відео дня

"Дуже сильно сподіваюся, що закон про мобілізацію це змінить, але ще треба почекати, поки він повноцінно вступить у дію, і прийдуть нові люди, які допоможуть нам стримувати наступ противника і йти у контрнаступ", – резюмував Кухарчук.

Війна в Україні: ситуація на фронті

Російські окупанти не полишають спроб захопити Часів Яр Донецької області. Проте наразі ворожих військових у місті немає, наголосив речник ОСУВ "Хортиця" Назар Волошин. 

Водночас росіяни прорвалися і закріпилися в Очеретиному на Донеччині. Українські захисники вживають заходів, щоб вибити ворога звідти. Там тривають важкі бої. 

Крім того, DeepState повідомляє, що російські війська окупували Бердичі Донецької області.

Вас також можуть зацікавити новини: