РФ залишилася без купи майорів, поділився український офіцер / колаж з фото УНІАН і t.me/a_shtirlitz

Втрати Росії у війні з Україною величезні, в тому числі "вантажем 200" стали (тобто були знищені) чотири майори і три лейтенанти супротивника.

Ліквідовані майори Станіслав Сінікевич, Павло Давидов, Ігор Іванов, а також Ельдар Хасімов. Про "демобілізацію" супротивників у своєму Telegram-каналі повідомив офіцер "Штірліц" зі Збройних сил України (справжнє ім'я - Анатолій Штефан).

За його даними, "мінусовані" також такі ворожі лейтенанти - Микита Ігнатов, Далер Абдурахмонов і "мусор" Сергій Турушкін. Захисник української держави не уточнив, за яких умов Росія зазнала втрат, проте показав фото знищених ворогів.

Відео дня

Важливі новини України щодо війни - сьогодні це варто знати

Увечері 24 листопада Генштаб ЗСУ повідомив, що протягом доби між нашими захисниками і російськими загарбниками сталося 68 бойових зіткнень. За його даними, зокрема, "гаряче" було на Авдіївському напрямку - там українські воїни відбили понад 30 ворожих атак.

Вороги зазнають колосальних втрат в Україні. Загальні втрати РФ на 24 листопада вже становлять приблизно 322 900 загарбників. Крім того, росіяни вже втратили велику кількість техніки, в тому числі 5 496 танків.

Вас також можуть зацікавити новини: