У наступному році тактика ведення бойових дій в нашій країні зміниться, сказав Олександр Коваленко / колаж УНІАН з фото 66 окремої механізованої бригади та facebook.com/GeneralStaff.ua

Війна в Україні у 2024 році зміниться - наші захисники будуть вести бойові дії інакше.

Військово-політичний оглядач Олександр Коваленко в ефірі каналу "FreeДом" поділився думкою, що 2024-й "буде роком нової тактики ведення бойових дій". "Не завжди середньостатистичним громадянам України і не лише України, але і всім, хто дуже уважно стежить за подіями в Україні, буде зрозуміло, що це за тактичні дії і який їхній сенс, наскільки вони корисні, оскільки вони будуть мати дещо інший характер", - сказав співрозмовник.

Коваленко також пояснив простою мовою, як саме зміниться тактика ведення бойових дій на нашій території. "...по більшості плацдармів це будуть зусилля не стільки зі звільнення території, а скільки у форматі утримання оборонних дій, знищення найбільшої кількості ресурсів противника", - підкреслив аналітик.

Відео дня

Триває українсько-російська війна - новини, які варто знати сьогодні:

Окупанти на низці напрямків отримують "по зубах" від захисників України і зазнають дуже серйозних втрат.

7 грудня бригадний генерал, командувач оперативно-стратегічним угрупуванням військ "Таврія" Олександр Тарнавський повідомив, що на Таврійському напрямку були ліквідовані ще понад 500 супротивників і чимало ворожої техніки, в тому числі шість танків.

Варто зазначити, що загальні втрати ворога на 7 грудня 2023 року становлять приблизно 336 тисяч 230 загарбників. Крім того, знищено, в тому числі 5 618 російських танків.

Вас також можуть зацікавити новини: