ЗСУ ефектно знищили склади окупантів в одній з найгарячіших точок фронту (відео)

93-тя бригада знищила склади з боєкомплектом російських окупантів на Бахмутському напрямку.

Відповідним відео бійці бригади поділилися на своїй Facebook-сторінці. У ролику можна побачити ефектний "приліт" по техніці рашистів.

"Механізований батальйон холодноярців "виписав" штраф двом ворожим камазам з БК за неправильне паркування. Окрім того, був знищений будинок зі складом БК", - йдеться у повідомленні.

Захисники зазначили, що вони продовжують ліквідовувати сили та засоби окупаційних військ та обороняти Бахмут.

Ситуація поблизу Бахмута: що відбувається на фронті

Наразі найзапекліші бої точаться на східному фронті. На Бахмутському та Авдіївському напрямках у Донецькій області не припиняються спроби окупантів прорвати оборону.

Ключову роль у штурмах Бахмута беруть найманці ПВК "Вагнера". Як пояснює британська розвідка, ватажок "вагнерівців" Євгеній Пригожин робить усе можливе, щоб покращити свою репутацію на тлі невдач регулярних військ Росії.

Як повідомляв голова Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко, Бахмутський напрямок залишається одним із найнапруженіших на фронті, а місто Бахмут дуже сильно пошкоджено. "Немає жодного вцілілого будинку й в Авдіївці, Мар'їнці, Красногорівці... Так само Селидівська громада страждає... Ворог гатить, використовуючи усі види озброєння, важку та далекобійну артилерію, реактивні системи залпового вогню. А там, де не дістає по відносно віддалених містах, використовує ракети і зенітно-ракетні системи С-300...", - сказав він.

Вас також можуть зацікавити новини: