Підприємці висловили готовність повністю задовольняти тилові потреби ЗСУ в якісних товарах / фото Генштаб ЗСУ

Міністерство оборони активно працює над тим, щоб бронежилети, каски, тактичне спорядження, одяг та їжа для ЗСУ були вироблені на території країни. При цьому основними критеріями залишаються якість та конкурентна ціна.

Про це йдеться на сайті оборонного відомства. Зазначається, що на виконання цього завдання керівництво Міноборони провело зустріч із представниками вітчизняного бізнесу, які постачають військову продукцію.

Зазначається, що підприємці висловили готовність повністю задовольняти тилові потреби Збройних Сил України в якісних товарах. Також, на зустрічі було обговорено те, як зробити співпрацю бізнесу з державою більш прогнозованою для того, щоб підприємства могли планувати витрати під замовлення від Міністерства оборони.

Відео дня

Зокрема, з 2024 року "Агенція закупівель у сфері оборони" - новостворене підприємство Міноборони, буде відповідальною за забезпечення Збройних Сил такими ресурсами, як одяг, їжа, пально-мастильні матеріали, бронежилети, каски та тактичне спорядження. Наразі агенція активно готується до проведення перших закупівель харчових продуктів.

Допомога ЗСУ - останні новини

Днями Велика Британія передала ЗСУ новий пакет військової допомоги. До нього увійшло різне спорядження та зимовий одяг для військових.

"Для підтримки Збройних Сил України в зимові місяці ми надали різний необхідний одяг та спорядження", – йдеться у повідомленні британського Міноборони.

Також УНІАН повідомляв, що посол Німеччини в Україні Мартін Єгер заявив, що до кінця поточного року Берлін поставить ЗСУ дві системи протиповітряної оборони IRIS-T.

Вас також можуть зацікавити новини: