Дональд Трамп / REUTERS

Адвокати президента США Дональда Трампа хочуть домовитися про угоду зі спецпрокурором з розслідування «російської справи» Робертом Мюллером.

Читайте такожКолишній радник Трампа відмовився співпрацювати зі слідством у "російській справі"

Як повідомляє газета The Wall Street Journal з посиланням на джерела, адвокати хочуть організувати бесіду президента з Мюллером в обмін на швидке завершення слідства.

Відео дня

Представники Трампа припускають, що президент погодиться на розмову, якщо спецпрокурор назве дату закінчення слідства або хоча б частини розслідування, що стосується американського президента. Вони хочуть запропонувати термін 60 днів з моменту, коли відбудеться бесіда, сказало одне з джерел WSJ.

Також адвокати хочуть обговорити питання, які будуть задаватися Трампу в ході бесіди, кажуть співрозмовники видання. На думку захисників, вони повинні в основному стосуватися звільнення Майкла Флінна з посади радника президента з національної безпеки і Джеймса Комі з посади директора ФБР.

Одне з джерел зазначило, що обговорення угоди з Мюллером знаходиться на дуже ранній стадії.

Як повідомляв УНІАН, Роберт Мюллер розслідує втручання Росії у вибори президента США в 2016 році і зв'язки між Москвою і передвиборним штабом Трампа. У лютому повідомлялося, що Трамп хоче дати свідчення Мюллеру попри поради юристів не робити цього.