REUTERS

Про це повідомляє Російська служба BBC.

В уряді пояснили, що прийняли таке рішення на прохання парламенту, стурбованого можливим збігом плебісциту з виборами мера Лондона і членів законодавчих органів Шотландії, Уельсу та Північної Ірландії.

Раніше стало відомо, що референдум пройде не раніше 2016 року. При цьому у Великобританії подібні плебісцити традиційно проводяться в травні або у вересні.

Відео дня

Читайте такожБританський прем'єр і президент Франції обговорили реформування ЄСТаким чином, референдум про членство Великобританії в Євросоюзі відбудеться не раніше наступного вересня.

Рішення про проведення референдуму було прийнято минулого тижня британським парламентом. Плебісцит повинен пройти до кінця 2017 року. В уряді пояснили, що з моменту приєднання країни до ЄС структура і характер союзу зазнали істотних змін.

Читайте такожУ парламенті Британії зареєстровано законопроект про референдум щодо членства в ЄСЯк повідомляв УНІАН раніше, президент США Барак Обама в ході саміту країн G7 висловив надію, що Великобританія залишиться в складі Євросоюзу. За словами Обами, він хотів би зазначити, що членство Великобританії в ЄС посилює її лідерство і силу ряду глобальних питань.