Amazon / tjournal.ru

Про це повідомляє прес-служба американської компанії. Команда управління цивільної авіації Великобританії (CAA) і представники уряду надали Amazon дозволили компанії провести випробування безпілотників у сільських і приміських районах, передає kommersant.ru.

Читайте такожAmazon доставлятиме замовлення безпілотниками

Також компанія протестує датчики, щоб переконатися, що дрони можуть ідентифікувати перешкоди і уникати зіткнення з ними. Крім того, компанія збирається перевірити, чи здатна одна людина на великій висоті використовувати безпілотники. Ці випробування допоможуть Amazon і британському уряду зрозуміти, як можна безпечно використовувати дрони у логістичній галузі, а також визначити правила і норми, які допоможуть в подальшому розвитку індустрії безпілотників.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, в листопаді 2015 року Amazon представив свій перший безпілотний літальний апарат, який, за даними компанії, "в недалекому майбутньому" зможе протягом 30 хвилин доставляти замовлення споживачам. У рекламному ролику, який демонструє всі переваги цього апарату, знявся в якості ведучого Джеремі Кларксон.