В Северной Корее к суровому сроку приговорили 21-летнего американского студента / © UNIAN

Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп прокоментував ситуацію зі смертю 22-річного американського студента Отто Вормбієра, який помер після повернення з полону з Північної Кореї.

Читайте такожНерозуміння мови та відмирання мозку: медики оглянули американського студента після більше року в’язниці у КНДРПро це Трамп сказав під час зустрічі з президентом України Петром Порошенком у Білому домі у Вашингтоні, яка транслювалася на телеканалі NBC News.

Після короткої промови двох президентів американські журналісти почали вимагати від Трампа прокоментувати ситуацію зі смертю студента, якого на початку 2016 року у Північній Кореї засудили до 15 років каторги. Отто Вормбієр більше року просидів у в'язниці в КНДР та повернувся до США у стані коми.

Відео дня

"Це ганьба, що сталося з Отто. Це абсолютна ганьба, що сталося з Отто. Цього ніколи не потрібно було допускати. І відверто, якщо би його повернули додому раніше, я думаю, що результат був би значно іншим", - наголосив Трамп. "Його слід було повернути додому давним-давно", - заявив Трамп.