Чоловік вбив коханця дружини / Фото ua.depositphotos.com

В англійському графстві Кармартеншир, 52-річний фермер Ендрю Джонс вбив коханця дружини, заманивши його в смертельну пастку, і спалив його тіло.

Про це повідомляє видання The Sun.

Чоловік дізнався про невірність дружини Ріаннон у вересні 2019 року, помітивши підозрілі повідомлення на її iPad. Вона зізналася, що у неї був адюльтер, але він закінчився, бо коханець не захотів покидати свою дружину.

Відео дня

Читайте такожВ ОАЕ жінка нагодувала пакистанців м ясом вбити коханця

Але чоловік їй не повірив і став стежити за всіма її пересуваннями і телефонними дзвінками разом зі своєю дочкою. Вони виявили, що Ріаннон продовжує таємні зустрічі, а для зв'язку вони використовують секретні телефони. Як виявилося, жінка завела роман з 55-річним Майклом О'Лірі, з яким Джонс був знайомий понад 20 років.

Чоловік отримав доступ до другого телефону дружини і поки та була в лікарні, покликав коханця від її імені на усамітнену ферму. Там 27 січня 2020-го чоловік вбив суперника і спалив його останки. Відразу після цього він відправив дружині О'Лірі з його телефону повідомлення з текстом "мені дуже шкода".

Поліцейські виявили фрагмент тіла вбитого в одній з іржавих бочок на території, що належить Джонсу. ДНК-аналіз підтвердив особистість. Дружина фермера заявила, що після того, що вона дізналася, більше його не любить. На суді Джонс свою провину заперечує. 

Читайте схожі новини на тему