Каньє Уест не буде кандидатом у президенти / Instagram

Репер Каньє Уест припинив підготовку до виборчої кампанії на президентських виборах у США 2020 року.

Читайте такожКім Кардашьян та Каньє Уест поділилися романтичним знімком на ранчо, незважаючи на чуйні про крах сімейного життя

Як повідомляє Intelligencer, цього разу епатажний музикант не обмежився гучними заявами, та почав формувати свій штаб. Серед інших, Уест звернувся до фахівця з виборчих кампаній Стіва Крамера, який працював з кандидатами від Демократів і Республіканців.

Відео дня

За його словами, у виборчу команду Уеста найняли понад 180 людей, але врешті-решт всі вони були звільнені.

За словами Крамера, співробітники штабу розчаровані не лише через втрату роботи, але й через те, що були захоплені потенційними можливостями виборчої кампанії Веста.

Metro тим часом повідомляє, що за даними національного пулу, лише 2% американців готові підтримати музиканта на виборах.

В офіційному Twitter Уеста заяви про припинення кампанії немає. Водночас, останні публікації музиканта далекі від політики.

Нагадаємо, 4 липня Каньє Уест заявив, що буде балотуватися в президенти США у 2020 році. Надалі музикант зробив декілька сміливих заяв про свою виборчу програму. Зокрема, заявив, що хоче організувати роботу Білого дому за образом королівства Ваканда з фільму "Чорна пантера".

Вибори президента США відбудуться 3 листопада. Очікується, що основними суперниками на майбутніх виборах будуть чинний президент Дональд Трамп, і його опонент від Демократів Джозеф Байден.