Путін незабаром виступить перед Федеральними зборами / скріншот

Перед річницею повномасштабної війни президент США Джо Байден відвідає Польщу. Але є шанс, що він заїде і в саму Україну. Водночас президент РФ Володимир Путін боїться 24 лютого як вогню. Про це заявив російський опозиціонер, правозахисник і екс-депутат Держдуми РФ Марк Фейгін у новому випуску "Балаканки".

Опозиціонер РФ каже, що в день візиту Байдена до Польщі очікується низка зустрічей, візитів і заяв про передачу озброєння Україні. Також не виключено, що під час цього турне президента США буде щось анонсовано з натяком на деокупацію Криму. Крім того, глава американської держави, ймовірно, заявить про величезний внесок США в майбутню перемогу України у війні.

Що стосується виступу Путіна напередодні річниці повномасштабного вторгнення в Україну, то тут все сумно для Кремля, каже Фейгін. Адже Росії нічим похвалитися, вона не досягла поставлених цілей щодо великої війни. Зараз глава країни-агресора мріє захопити весь Донбас до весни, але і це навряд чи вдасться.

"Він (Путін, - УНІАН.) і хотів би уникнути виступу, почекати, поки щось буде. Але не можна пройти повз річницю", - зазначив російський опозиціонер.

Він додав, що річниця - це ситуація, яку неможливо скасувати, її не можна перенести. Фейгін каже, що не чекає від виступу президента РФ нічого нового. 

"Він, безумовно, спробує обґрунтувати так звану "СВО", яка триває вже рік, і посіяти надію, що вона принесе якісь плоди", - підсумував правозахисник.

Послання Путіна до Федеральних Зборів 21 лютого

Президент Російської Федерації Володимир Путін звернеться з посланням до Федеральних Зборів 21 лютого в Москві. Він буде говорити про "поточну ситуацію". Очевидно, торкнеться теми війни.

Як заявив Пєсков, серед запрошених на захід будуть окупанти, які беруть участь у війні проти України. 

Вас також можуть зацікавити новини: