Оглядач зі США заявив, що у Трампа є "щось" на Путіна / колаж УНІАН, фото REUTERS, скріншот

Консервативний оглядач і журналіст зі США Білл ОʼРайлі заявив, що попередній американський президент Дональд Трамп "має щось" на російського диктатора Володимира Путіна. Це дозволило Трампу контролювати очільника Кремля.

Про це він заявив в інтервʼю колишньому ведучому Fox News Такеру Карлсону, відомому своїми скандальними заявами на адресу американської влади, України та відверто проросійськими поглядами, що він транслював в ефірах.

"Трамп був ефективним президентом. Він популіст, а не консерватор, у нього нічого подібного не відбувається. Це угода за угодою, за угодою, за угодою", – заявив ОʼРайлі.

Відео дня

За його словами, так Трамп і контролював Путіна під час перебування в Білому домі.

"Він не каже мені, що він має на Путіна. Але я знаю, що в нього щось є", – сказав ОʼРайлі.

Примітно, що ОʼРайлі теж раніше працював на Fox New. Він також є автором книги "Сполучені Штати Трампа: як президент справді бачить Америку в 2019 році". Давній друг бізнес-магната представив книгу як "інсайдерський погляд на життя Дональда Трампа".

Також зазначимо, що сам Трамп є частим гостем у Такера Карлсона. Варто брати до уваги і той факт, що наразі у США активно готуються до майбутніх президентських виборів, які мають відбутися ц 2024 році. Трамп уже оголосив про намір брати участь у президентських перегонах.

Гучні заяви Трампа: ви могли це пропустити

Дональд Трамп відомий своїми скандальними висловлюваннями як про ситуацію у США, так і про російську війну проти України. Так, нещодавно він заявив, що голова Об'єднаного комітету начальників штабів Марк Міллі винуватий у "зраді" і "заслуговує на страту".

Не меш гучні його заяви про війну в Україні. Зокрема, у серпні 2022 року він пропонував Україні відмовитися від НАТО та "віддати" Крим Росії.

Також він запевняє, що якби він був президентом США, то повномасштабного вторгнення РФ в Україну не було б, а в разі повторного обрання на цей пост Трамп обіцяє "закінчити війну за 24 години". Щоправда, як він збирається реалізувати так звану "справедливу угоду", Трамп не розкриває. Мовляв, не хоче втрачати "козирі". 

Вас також можуть зацікавити новини: