Вбитій дівчині було 27 років / фото з соцмереж

У Греції знайшли тіло громадянки Польщі, яка зникла на острові Кос 12 червня.

Як пише видання newsit.gr, дівчина працювала в місцевому готелі. Загорнуте в простирадла і чорний мішок тіло знайшли в районі Алікес. Повідомляється, що у неї були синці і травма голови. При цьому раніше це місце вже обшукували, проте нічого не знайшли.

Головним підозрюваним у цій справі є 32-річний громадянин Бангладешу. Він був останньою людиною, з якою дівчина зустрічалася перед зникненням. На його тілі знайшли подряпини і сліди боротьби. Також під підозрою його сусід.

Відео дня

Повідомляється, що на наступний день після зникнення дівчини головний підозрюваний купив квиток на літак до Італії, нікому про це не сказавши.

Останні новини Греції:

Нагадаємо, що 14 червня неподалік від узбережжя Греції перекинувся і затонув катер з мігрантами, що прямував з Лівії до Італії. Місцеві ЗМІ повідомляли, що вдалося врятувати понад 100 осіб. У країні оголосили триденний загальнонаціональний траур за загиблими.

А 1 березня неподалік від грецького міста Лариса зіткнулися пасажирський і вантажний потяги, на місці удару виникла сильна пожежа. Повідомлялося про щонайменше 57 загиблих в результаті аварії.

Вас також можуть зацікавити новини: