slon.ru

Про це повідомила в ефірі "Крим.Реалії" мешканка вулиці Цементна Слобідка Ірина Олександрівна.

Читайте такожВ окупованій Керчі знову почалися віялові відключення світла

«Ми сподіваємося на краще. Будемо звертатися, якщо будуть нас ображати, будемо звертатися мало не до секретаріату...ось туди, в Москву», - сказала вона.

Відео дня

За словами керчанки, жителі району, де планують знесення будинків для спорудження Керченського мосту, турбуються, що окупанти не зможуть створити їм альтернативних умов. Городяни вказують на «негативний досвід спілкування з місцевою владою».

Читайте такожЖителі Керчі запропонували замість пам'ятника окупантам увічнити курортний сезон з написом "Пам'ятаємо. Любимо. Сумуємо"

У Керчі планують знести кілька приватних будинків, які розташовані на території, де планується будівництво моста через Керченську протоку.

Як повідомляв УНІАН, 8 жовтня 2014 року Путін на засіданні президії Держради з питань вдосконалення мережі автошляхів заявив, що до кінця 2018 року Росії необхідно реалізувати «ще один складний мостовий перехід – перехід через Керченську протоку».

5 вересня 2014 року міністр транспорту Росії Максим Соколов заявив, що Росія планує побудувати міст в окупований Крим через Керченську протоку до 16 грудня 2018 року.