Хмельницький. 18 квітня. УНІАН.  На Хмельниччині неповнолітня дівчина звела рахунки зі своїм життям через повішання. Мотиви такого вчинку поки не відомі

18 квітня близько шостої години ранку в Шепетівці, до районого відділку міліції надійшло повідомлення про те, що сімнадцятого квітня, ввечері о 19 годині 45 хвилин в м. Шепетівка по вулиці Проспект Миру 30/5 виявлено тіло громадянки Хмариної Олени Олександрівни 04.12.1996 року народження, яка скоїла самогубство через повішання - про це  портал ye.ua повідомили в прес-службі МНС України у Хмельницькій області. Наразі працівники міліції встановлюють мотиви такого вчинку.

Початок весни на Хмельниччині ознаменувався низкою трагічних випадків, пов’язаних з самогубствами. Їх чорна хвиля бере початок з 26 січня. Вранці того дня Марина Кашпрук з села Грицики на Красилівщині збиралася до школи. Дівчина через хворобу пропустила кілька днів навчання. Тож перед школою пішла до фельдшерки по медичну довідку.

Відео дня

Тоді її востаннє і бачили живою... Наскільки стало батьки, рідні і навіть учні стверджували, що 14-річна Марина Кашпрук накинула на шию зашморг через знущання у школі.