Одеса. 15 листопада. УНІАН. На Одеському залізничному вокзалі сьогодні, 15 листопада, від потужного удару струмом загинув чоловік, який виліз на дах вагону.

Як повідомили УНІАН у лінійному відділі міліції станції «Одеса-головна», «приблизно, о 05:45 невідомий громадянин виліз на дах вагону поїзда «Одеса-Сімферополь», що стояв біля перону, і схопився рукою за контактний провід. У результаті удару струмом потужністю 27 тис. вольт смерть наступила миттєво».

Через контакт з проводом передачі струму високої напруги тіло загиблого загорілося – правоохоронці викликали співробітників МНС, щоб зняти з даху вагону і згасити труп самогубця.

Відео дня

Що послужило причиною самогубства, поки що не відомо. Очевидці повідомляють, що за кілька хвилин до інциденту чоловік бігав по перону, а потім швидко забрався на дах вагону, де миттєво згорів від удару струму.

Як повідомляв УНІАН, 12 листопада близько 3-ї години ночі на залізничній станції в місті Люботин Харківської області від удару електричним струмом загинув 40-річний чоловік, який з невідомих причин виліз на дах одного із вантажних вагонів, що на той час були у відстої.