Працівники правоохоронних органів знайшли позаштатну кореспондентку видання «Контракти» Олену Ковтун, яку понад добу розшукували колеги та родичі.

Про це УНІАН повідомило поінформоване джерело у правоохоронних органах, зауваживши, що в результаті вжитих розшукових заходів вчора ввечері місце перебування Ковтун було встановлено в одному з місць відпочинку під Києвом.

Як зазначив співрозмовник агентства, Ковтун перебувала під Києвом на відпочинку разом з молодим чоловіком із Санкт-Петербургу і на запитання правоохоронців відповіла, що ні від кого не ховалася і в жодні неприємні історії не потрапляла, а просто хотіла відпочити.

Відео дня

Як повідомляв УНІАН, 19 червня київська міліція відкрила кримінальне провадження за фактом зникнення у столиці журналістки видання “Контракти” Ковтун.

За наявною інформацією, отриманою від колег Ковтун, востаннє вона виходила на телефонний зв’язок вчора близько 16.00 і після цього будь-який контакт з нею перервався.

Як зазначили в міліції, кримінальне провадження відкрито за ст. 115 (навмисне вбивство) Кримінального кодексу України), вживаються всі заходи для встановлення місцезнаходження зниклої журналістки.