На Харківщині діє єдиний в Україні аматорський міліцейський театр «Діти майбутнього»..

Як повідомили УНІАН в Управління зв’язків з громадськістю МВС України України, під час канікул працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей спільно з Управлінням кадрового забезпечення ГУМВС України в Харківській області проводять для маленьких харків’ян цікаві іміджеві заходи. До участі в них залучається творчий колектив єдиного в Україні аматорського міліцейського театру «Діти майбутнього».

Нещодавно його юні актори презентували глядачам свою нову виставу «Труффальдино із Бергамо». В ній вони намагалися відкрити тему взаємовідносин між батьками та дітьми, показали, якою повинна бути щира дружба. На сцені панували справжні театральні пристрасті, діти з міліцейського театру разом із глядачами переживали бурхливі почуття кохання та взаємної поваги. Окрім яскравого емоційного фону вистава мала повчальний та пізнавальний характер. Школярі ознайомились з історичними фрагментами життя в Венеції в XVIII сторіччі та пізнали манери поведінки людей, які жили в ті роки. Також театр презентував глядачам програму «Шоу Барабанщиків», які справила на дітлахів неймовірне враження.

Відео дня

Протягом двох днів творчі здобутки міліцейського театру змогли оцінити вихованці Дитячого будинку «Гармонія», Обласного центру соціально-психологічної реабілітації Харківської облдержадміністрації, учні шкільних закладів із міст Люботин, Пісочин та селища Циркуни, а також підлітки зі шкіл Харкова.

Після вистави усі бажаючі відвідали музей Історії міліції Харківщини та ознайомилися з його експозицією, яка вміщує унікальні документи, фотографії, зразки форменого одягу поліцейських із усього світу, нагороди, спортивні кубки, речові докази, вилучені у злочинців – все, що знайомить відвідувачів з діяльністю правоохоронних органів.