Служба безпеки України виношує плани "з морального та ідеологічного розкладання" Комуністичної партії, стверджує лідер кримських комуністів, депутат парламенту країни Леонід ГРАЧ.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні повідомила прес-служба Кримського республіканського комітету Компартії України.

Посилаючись на дані з «добре поінформованих джерел», Л.ГРАЧ заявив про те, що знає про плани СБУ. «Про такі плани, що виношуються в СБУ, як здійснення процесу морального та ідеологічного розкладання Компартії зсередини», - сказав лідер комуністів Криму. Для цієї мети, стверджує Л.ГРАЧ, поставлено завдання - впроваджувати в лави Компартії «агентів впливу». «Кінцевою метою зазначено переродження Компартії в організацію людей з кон`юнктурними установками, ідеологічно зломлених», - заявив депутат.

Відео дня

Він зазначив, що працівники спецслужби діють «доволі незграбно». «Виловлюють під час масових акцій активістів комсомолу, відвозять в органи, і там специфічними методами справляють вплив, примушуючи під розписку дати згоду на таємну співпрацю. Іншими словами, молодь примушують стати інформаторами та тримати спецслужбу в курсі кроків кримських комуністів», - стверджує народний депутат.

Головний комуніст Криму висловив здивування такою «прокомуністичною» орієнтацією СБУ та закликав її «займатися іншими справами, які більше личать професіоналам», наприклад, вивченням діяльності екстремістських організацій.