Активісти Соціалістичної партії України сьогодні на мітингу в Сімферополі зажадали відправити у відставку уряд країни на чолі з Юлією ТИМОШЕНКО.

Як передає кореспондент УНІАН, за даними організаторів, в «акції соціального протесту», яка проходила на площі Радянській, взяли участь 1,5 тисячі людей, за даними міліції - 800-1000 (реально в мітингу брали участь не більше 500 осіб).

Мітингувальники, переважно молодь, вийшли на акцію з транспарантами: «Вимагаємо відставки уряду!», «Бій корупції!», «Ні зростанню цін на газ і електрику!». Люди тримали численні прапори СПУ, а також прапори Криму й України. Соціалісти скандували: «У відставку уряд!» і «Геть!».

Відео дня

«Ми вимагаємо цілковитого оновлення влади, відставки бездіяльного уряду, проведення дострокових виборів», - сказано в резолюції мітингу.

Крім цього, соціалісти зажадали припинення маніпуляцій з національною валютою, вироблення ефективних антикризових програм на загальнодержавному й місцевому рівні, збереження робочих місць, захисту дрібного і середнього бізнесу, запобігання зростанню безробіття.