Севастополь сьогодні відвідала військова делегація Турецької Республіки на чолі з начальником генерального штабу Збройних Сил армійським генералом Ількером БАШБУГОМ.

Як повідомили у прес-центрі командування Військово-морських сил України, планом перебування турецьких гостей у Криму було передбачено огляд експозицій Національного музею героїчної оборони та визволення Севастополя «Панорама», покладання вінків до турецького меморіального комплексу, відвідання Ханського палацу у місті Бахчисарай.

Візит делегації розпочався 13 травня. Під час перебування представники турецького військового відомства зустрілися з міністром оборони України Юрієм ЄХАНУРОВИМ та начальником Генерального штабу – Головнокомандувачем Збройних Сил Сергієм КИРИЧЕНКОМ.

Відео дня

Метою візиту є обговорення питань регіональної безпеки, підготовки та участі підрозділів збройних сил обох країн у миротворчих операціях, впровадження єдиних стандартів управління військами, розвитку відносин між Збройними Силами України та Турецької Республіки.

Відвіданням Севастополя візит завершується.