На засіданні фракції БЮТ сьогодні було ухвалене рішення про відкликання нардепа Григорія Омельченка зі складу постійної делегації Верховної Ради України у Парламентській Асамблеї Ради Європи, де нардеп був представником фракції БЮТ.

Замість Омельченка у члени постійної делегації у ПАРЄ фракція вирішила рекомендувати Сергія Соболєва - заступника голови фракції БЮТ.

Таке рішення, повідомляє прес-служба блоку, було прийнято у зв’язку з виключенням Омельченка зі складу фракції через його “корупційну діяльність, низьку моральну поведінку і цинічні наклепи на колег по фракції”.

Відео дня

“Своїми останніми заявами, цинічним оббріхуванням колег по фракції, Григорій Омельченко продемонстрував усій громадськості, що політичними опонентами БЮТ Г. Омельченку визначена роль політичного кілера”, - йдеться у повідомленні про виключення Омельченка з фракції.

Цікаво, що у викладі бютівця Сергія Міщенка, який сьогодні  коментував журналістам виключення Омельченка з фракції, причини виглядали зовсім інакше: мовляв, Омельченко сам вийшов із партії «Батьківщина» і «цим самим показав, що він не хоче бути в партії, і не хоче бути у фракції».

Нагадаємо, що Григорій Омельченко у листопаді збирався виступити на засіданні профільного комітету ПАРЄ із доповіддю щодо “артеківської” справи про розбещення дітей.