В Одесі поліція почала перевірку за фактом бійки двох аніматорів в костюмах Дідів Морозів у центрі міста.

Як повідомили УНІАН у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, бійка костюмованих аніматорів сталася біля новорічної ялинки на вулиці Дерибасівській.

«Про бійку між двома чоловіками, переодягненими в новорічні костюми, правоохоронцям стало відомо з відео, опублікованого в Інтернеті», - заявили в главку.

Читайте також"Снігова людина" зі Спрінгфілда стала зіркою YouTube (відео)

Зазначається, що відомості за цим фактом зареєстровані у встановленому законом порядку. Працівники Приморського відділу поліції встановлюють обставини події. За результатами перевірки дій чоловіків буде дана належна правова оцінка.

Водночас, як пишуть користувачі в соціальних мережах, побоїще відбулося на очах у дітей. Повідомляється, що один з учасників бійки скинув свій костюм, щоб йому комфортніше було бити опонента.

Зазначається, що поки один з «Дідів Морозів» фотографувався з маленькою дівчинкою під ялинкою, підбіг молодший його конкурент на ім'я Мустафа і велів «валити з його місця». Після цього почалася бійка, яку намагалася розборонити жінка, переодягнена в Снігуроньку.