Кличко надіслав мем про себе і екс-мера Нью-Йорка / скріншот

Міський голова Києва Віталій Кличко прокоментував, як ставиться до жартів глави Офісу президента Андрія Богдана про себе.

У відповідь на запитання кореспондентки theБабеля Кличко надіслав мем про себе і екс-мера Нью-Йорка і адвоката Трампа Рудольфа Джуліані.

Читайте такожКличко назвав умову, яку йому поставили в ОП для збереження посади голови КМДА

Відео дня

В основі мема - фото Кличка з Джуліані в США, де вони нещодавно зустрічалися. Джуліані нібито говорить: «Зараз Трампу подзвоню з приводу цього чорта...» Схожу фразу сказав президент Володимир Зеленський, коли вигнав з робочої зустрічі в Борисполі секретаря місцевої міськради Ярослава Годунка. Тоді Зеленський сказав: «Зараз( в.о. голови Служби безпеки) Івану Баканову подзвоню щодо цього чорта».

Жодних інших коментарів Кличко не надав.

Раніше глава Офісу президента Андрій Богдан розмістив у своєму Facebook мем про Віталія Кличка.

Як повідомляв УНІАН, раніше керівник Офісу президента України Андрій Богдан заявив, що до нього приходив представник нібито від одного зі "смотрящих" Києва і пропонував розділити незаконно отримані бюджетні гроші столиці навпіл за збереження на посаді голови КМДА Віталія Кличка.

За словами Богдана, він не був готовий до такої зустрічі і не зміг зафіксувати розмову. Богдан також запропонував Віталію Кличку самому подати у відставку з посади голови Київської міської державної адміністрації.

Мер Києва Віталій Кличко публічно звернувся до президента України Володимира Зеленського зі скаргою на голову Офісу президента Андрія Богдана.