Віталій Кличко назвав Андрія Богдана "брехливим непрофесіоналом" / Фото kiev.klichko.org

Мер Києва Віталій Кличко публічно звернувся до президента України Володимира Зеленського зі скаргою на главу Офісу президента Андрія Богдана.

Читайте такожЗеленський розглядає кілька кандидатур на посаду голови КМДА

Відповідне відео Кличко сьогодні оприлюднив у Facebook. Міський голова прокоментував слова Богдана, який сьогодні заявив, що йому нібито пропонували гроші за збереження Віталія Кличка на посаді голови КМДА.

"Ще раз хочу наголосити: все, що наговорив пан Богдан - повна нісенітниця і некомпетентність! Але я звертаюся до Президента: Володимире Олександровичу, з повагою до вас, але, якщо владу будуть представляти такі брехливі непрофесіонали, як Андрій Богдан, - про які нові стандарти в політиці ми можемо говорити?!", - сказав Кличко.

"Якщо коротко: Київрада працює прозоро, ефективно  і без "смотрящих" - мовою керівника вашого офісу. Друге: я давно не є керівником БПП. Третє: гроші комусь пропонували? Прізвища? Хто? Навіщо? А то якісь плітки і безпідставна брехня", – продовжив він.

Кличко також звинуватив Богдана у маніпулюванні законами та Конституцією України.

"Хіба це рівень керівника Офісу глави держави? Якось незручно за таких ньюзмейкерів", - підсумував він.

Нагадаємо, Керівник Офісу президента України Андрій Богдан заявив, що до нього приходив представник нібито від одного зі "смотрящих" Києва і пропонував розділити незаконно отримані бюджетні гроші столиці навпіл за збереження на посаді голови КМДА Віталія Кличка.

За словами Богдана, він не був готовий до такої зустрічі і не зміг зафіксувати розмову.

Богдан також запропонував Віталію Кличку самому подати у відставку з посади голови Київської міської державної адміністрації.