Учасники снігових боїв десятиліттями ризикували отримати штраф / shuwany.livejournal.com

Влада міста Уосо в американському штаті Вісконсін планує зняти заборону на гру в сніжки, яка діє з 1962 року.

Про це пише ТСН.

Читайте також"І вас вилікуємо": у Японії відкрили "лікарню" для м'яких іграшок (фото)«В Уосо проголосували за внесення поправок до постанови 1962 року, яка забороняє запуск снарядів, у тому числі сніжків, в межах міста», – йдеться в повідомленні.

Відео дня

Наголошується, що учасники снігових боїв десятиліттями ризикували отримати штраф у розмірі 114 доларів – закон, завдяки якому Уосо удостоївся звання «найгірше місто в Америці».

Однак, за останні 15 років штраф за цією статтею виписувався всього десять разів, і лише у двох випадках мова дійсно йшла про сніжки, коли, за словами поліцейських, хулігани кидали їх в проїжджаючі машини.

Минулого тижня міський комітет громадської безпеки проголосував за виключення слова «сніжки» з місцевого закону, але зберіг формулювання «метання снарядів». Подібне рішення було ухвалене через побоювання, що хтось захоче кинути щось у проїжджаючі машини, а таке формулювання допоможе не допустити цього.

Поправки до закону вже схвалив один з комітетів адміністрації Уосо. Голосування в міській раді має відбутися найближчим часом.

Раніше УНІАН повідомляв, як у США чоловік пограбував банк і розкидав гроші по вулиці.