За словами жителя Канзасу, суд поєдинком "ніколи не був явно заборонений або обмежений на території США" / novate.ru

40-річний житель Канзасу на ім'я Девід Остром судиться зі своєю колишньою дружиною Бріджет Остром з питань опіки та відвідування спільних дітей, а також сплати податку на майно. І під час одного з засідань він запропонував незвичайний спосіб вирішення всіх розбіжностей – суд поєдинком.

Про це пише Support The Guardian.

Читайте такожВ Японії жінка розбила півсотні скрипок колишнього чоловіка вартістю мільйон доларівОфіційне клопотання Остром подав до окружного суду округу Шелбі. Суддя має право дозволити сторонам «вирішити всі суперечки законним шляхом на полі бою», - стверджує чоловік. Він додав, що суд поєдинком «ніколи не був явно заборонений або обмежений на території США».

Відео дня

Окремо Остром попросив суддю дати йому 12 тижнів на те, щоб він міг придбати самурайський меч для битви.

До такого рішення Девід прийшов через розбіжності з адвокатом колишньої дружини Меттью Хадсоном. Тому Остром підкреслив, що Бріджет може вибрати адвоката в якості захисника в бою. Хадсон на тому ж судовому засіданні заперечив, зазначивши, що поєдинок може закінчитися смертю, що «переважує наслідки в порівнянні з питаннями опіки».

Суддя Крейг Драйсмаєр вислухав аргументи сторін і заявив, що не буде виносити рішення найближчим часом, бо обидві сторони порушували правила суду про клопотання і відповіді.

Раніше УНІАН повідомляв, як в Уганді священнослужитель випадково одружився з чоловіком.