E1.RU

У російському Єкатеринбурзі дорожні робітники закатали в асфальт старий пень.

Мешканець сусіднього будинку розповів виданню Е1.RU, що пень на цій ділянці дороги знаходиться вже багато років, і його звикли об'їжджати

"Цієї зими велися земляні роботи саме на цій ділянці дороги, і ось зараз настав час асфальтувати проїжджу частину. І, як нескладно здогадатися, пень просто закатали в асфальт. Тепер у нас у дворі з'явився пам'ятник маразму", – розповідає житель Єкатеринбурга Дмитро.

Відео дня

Читайте такожНа Прикарпатті селяни виступають проти незаконної вирубки лісу (відео)

Дмитро звернувся до адміністрації Кіровського району міста, де йому відповіли, що не знають відповідального підрядника за роботи на цій ділянці. В земельному комітеті городянину пояснили, що для знесення пня необхідно спеціальний дозвіл.

Пізніше стало відомо, що дорогу на цій ділянці ремонтував Водоканал. У прес-службі адміністрації пояснили, що прибрати пень повинні були ще на початковому етапі робіт, а керівнику відомства буде направлено лист з проханням позбутися останків спиляного дерева на проїжджій частині.

E1.RU

Відзначається, що схожий випадок стався в 2015 році в Пскові. Там дорожні робітники теж залишили пень недоторканим, обклавши його поребриком.

E1.RU