www.wallpapersdb.org

Головний тренер норвезького клубу "Волеренга" Ронні Дейла вийшов перед грою до своїх підопічних майже голим, передає ТСН. Це сталося перед грою у внутрішній першості - наставник вирішив таким чином показати, що його команда не повинна боятися виставити себе дурнями. На такий крок Дейла пішов після того, як його команда не зуміла здобути жодної перемоги в останніх 7 матчах чемпіонату.

Читайте такожПеревірте мій бра: фанат прийшов на футбол у бюстгальтері (фото)"Напевно, багато хто вже бачив мене без одягу. Але ми повинні веселитися з усією серйозністю. Я не можу робити це постійно, інакше ефект сюрпризу пропаде", - сказав тренер.

Цікавий той факт, що цей вчинок у підсумку приніс свій результат - "Волеренга" перемогла свого суперника з рахунком 2:1. Після матчу коментар щодо цієї витівки у виконанні головного тренера дав один з гравців команди, півзахисник Герман Штенгель.

Відео дня

"Не можу сказати, що це було красиво, але це допомогло. Він намагався сказати, що ми не повинні боятися виставити себе дурнями. В тому числі на полі. Ми хороші футболісти і з усім можемо впоратися", - зазначив футболіст.

Це вже не перший такий випадок, коли Дейла знімає з себе одяг - в 2009 році він аналогічним методом намагався достукатися до гравців "Стремготсета", які перебували на грані вильоту з першості.