Британець приручив індичку, яку всюди бере з собою / фото pixabay.com

Житель Мейдстоуна, графство Кент (Великобританія) Дейв Брукер розповів, як звичайна індичка стала членом його сім'ї. Птах всюди слідує за ним і навіть із задоволенням ходить до його стоматолога. Місцеві жителі часто спантеличені, коли бачать чоловіка, який сидить поруч із індичкою у своїй машині, пише Mirror.

Чоловік дав їй ім'я - Trouble Version Two. Їх часто можна побачити в пабі White Horse з пачкою сиру та цибулевих чіпсів. Після того, як чоловік приручив індичку,  він перестав їсти м'ясо цих птахів на різдвяну вечерю. Trouble Version Two почувається невід'ємним членом сім'ї, адже так само живе у будинку з господарем.

"Вона як моя дитина", - зізнається містер Брукер. "Є взаємний зв'язок. Вона хороша компанія і весела - іноді я навіть думаю, що вона наполовину людина".

Відео дня

Історія цього незвичайного дуету почалася, коли містер Брукер, який тримає індиків, був змушений піклуватися про новонароджену Trouble Version Two. 

"Її мама сиділа на дюжині яєць, і погода стала жахливою. Двоє перших, що вилупилися, загинули", - розповідає чоловік.

Він пояснив, що для того, щоб новонароджені птахи не померли, довелося забрати їх від матері. А так як Trouble Version Two народилася першою, взявся її вигодовувати. Віддтоді, Дейв Брукер не розлучається зі своєю індичкою.

"Я годую її на автостоянці, тому що вона любить ковбасу на шотландських яйцях. Вона просто обожнює це, і це її частування. У мене є відео, на якому вона гуляє по бару, будучи маленькою", - пояснив містер Брукер.

Чоловік зізнається, що індичка навіть супроводжує його до стоматолога. 

"Ви садите її з пачкою сиру та цибулевих чіпсів, і вона щаслива. Вона дуже ручна, дуже комунікабельна та вихована. Вона дозволяє людям її гладити. Часто я годую її на автостоянці Tesco, приходять подивитися діти і дорослі. Це просто допомагає людям думати про індиків по-іншому, тому що багато людей насправді не бачили живої індички", - розповів британець.

Цікаві факти про домашніх улюбленців

Дуже часто навіть досвідчені кошатники не можуть зрозуміти, чому кіт ходить по квартирі і нявкає без видимої причини вдень чи вночі, та ще й робить це жалібно, або при цьому носиться, як очманілий. Тварина може неспокійно поводитися з кількох причин, і деякі з них настільки серйозні, що, можливо, доведеться звертатися до фахівця, щоб врятувати улюбленця. Ваш кіт, як маленьке дитя, криком може намагатися сигналізувати вам про свої проблеми, потреби і бажання.

Якщо ж кішка смикає хвостом, коли гладиш, це може свідчити про її настрій. Подібним чином вона показує своє роздратування, стрес або грайливість. Визначити точно допоможуть подальші дії тварини. Однак коли кішка повертається задом і трясе хвостом перед вами, можете радіти - ви заслужили повну довіру свого улюбленця.

Вас також можуть зацікавити новини: