70-річна жінка подолала півсвіту, щоб вийти заміж за шкільне кохання / фото ua.depositphotos.com

70-річна жінка пролетіла через півсвіту, щоб возʼєднатися зі своїм шкільним коханням. Пара почала зустрічатися у старшій школі, проте доля їх розлучила.

Про дивовижну історію кохання довжиною в життя розповів онук жінки Ноа Руссі, пише видання Newsweek. За його словами, його бабуся та її обранець мають по шестеро власних дітей від інших партнерів. Обидва їхніх супутники померли від раку, після чого пара захотіла возʼєднатися, хоча вони й не бачилися з підліткового віку. 

"Врешті-решт вони одружилися в 70 років, він був її першим шкільним хлопцем", – написав чоловік у дописі.

Відео дня
Жінка одружилася зі шкільким коханням після десятиліть розлуки / скріншот

Багато користувачів мережі відверто розчулилися цією майже голівудською історією:

  • "Це як червона нитка, вона тягнеться і розтягується, але ніколи не рветься. Вона була прикріплена до них весь час. Доки вони знову не зустрілися".
  • "Красуня, змусила мене плакати".
  • "Той тип історій, через які я б буквально щодня сидів і ридав у цьому додатку".
  • "Яке дивовижне життя, що їм обом двічі довелося випробувати справжнє кохання! Це більше, ніж будь-хто міг би сподіватися". 

З моменту публікації в соцмережі 3 серпня допис у TikTok переглянули понад 760 000 разів. Він зібрав понад 152 тисячі уподобань та майже 7 тисяч коментарів.

Чоловік зробив тест ДНК і випадково розкрив секрет бабусі

Історії про те, як тест ДНК показує, що у людини інші батьки – основа сюжетів багатьох фільмів і книг. Проте таке стається і в реальному житті. 

Чоловік заради розваги вирішив зробити тест ДНК і виявив, що насправді його дідусь – не його рідний дідусь. Як виявилося, бабуся чоловіка, якій на той момент було вже 90 років, усе життя приховувала правду. 

Вас також можуть зацікавити новини: