Путін поки що не прокоментував рішення МКС у Гаазі / скріншот

Щойно Міжнародний суд у Гаазі видав ордер на арешт кривавого диктатора РФ Володимира Путіна, соцмережі вмить "вибухнули" жартами та яскравими фотожабами на цю тему.

Хтось фотошопить очільника країни-агресора у тюремній робі, інші зображають поруч з ним гусей, які видають звуки "Гаааага", а дехто звернувся по допомогу до нейромереж, щоб вона згенерувала зображення Путіна у Гаазі.

Крім того, є й жарти на тему ПВК "Вагнера", коли її ватажок Пригожин звертається до президента Росії із закликом вступати до неї: мовляв, півроку послужиш - і свобода.

Відео дня

Також тролять ймовірну коханку диктатора РФ Аліну Кабаєву, називаючи її "леді Гаагою".

Ну, й, звичайно ж, не обійшлося без жартів на тему двійників Путіна, яких у нього може бути безліч.

МКС видав ордер на арешт Путіна

17 березня друга палата досудового розгляду Міжнародного кримінального суду видала ордери на арешт президента Росії Володимира Путіна й уповноваженої при президентові РФ з прав дитини Марії Львової-Бєлової.

Їх підозрюють у незаконному примусовому переміщенні українських дітей. Це означає, що вони можуть бути заарештовані на території країн, які ратифікували Римський статут.

 Президент Володимир Зеленський висловив упевненість, що справа у Міжнародному кримінальному суді, за якою видано ордер на арешт президента РФ Володимира Путіна, має реальну перспективу.

Очільник європейської дипломатії Жозеп Боррель заявив, що рішення Міжнародного кримінального суду в Гаазі видати ордер на арешт російського диктатора Володимира Путіна - це тільки початок процесу.

Прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков назвав неприйнятним видачу ордера на арешт російського лідера Володимира Путіна.

Вас також можуть зацікавити новини: