Сімейне фото розлетілося по мережі через одну деталь / колаж УНІАН, фото mirror, ua.depositphotos.com

Сімейне фото на пляжі викликало бурхливі обговорення в мережі через одну жахливу деталь.

Як повідомляє Mirror, сімейна пара зробила фото на пляжі Каррум у Мельбурні. На світлині позують батько та маленька дитина, які граються на пляжі біля води. Це був перший похід малюка на пляж, тому мати зробила кілька кадрів на пам'ять.

Вже вдома пара переглянула фото та жахнулася. Просто позаду дитини у воді помітили плавник акули. У воді поруч були люди, зокрема діти.

Відео дня
Сімейне фото на пляжі / mirror

Перед цим екстрено-рятувальна служба SES Chelsea Unit повідомила про непідтверджену появу акули на сусідньому пляжі Челсі. У відповідь на це повідомлення сім'я надіслала рятувальникам своє фото із сусіднього пляжу.

SES Chelsea Unit зауважила, що не може ні підтвердити, ні спростувати, що це плавник акули. 

"Вони не впевнені, що саме зафіксували на фото. Тому, якщо хтось має якісь ідеї щодо того, що це може бути, будь ласка, дайте нам знати", - йшлося у повідомленні.

Публікацію прокоментували понад 150 осіб, у кожного була своя теорія щодо загадкової деталі. Один з коментаторі припустив, що це акула-банджо, а інший написав, що це може бути собака. Третій користувач прокоментував: "Схоже на маленьку акулу, тому, можливо, не було нападу". Четвертий коментатор додав, що це схоже на птаха, що пролітає повз. Протягом 30 останніх років у цьому регіоні не було смертельних випадків з акулами, але відпочивальників закликають бути обережними, заходячи у воду.

Нагадаємо, раніше в американському штаті Нью-Йорк акула вкусила 65-річну українку, що плавала в морі біля пляжу Роквей. Це стало першим підтвердженим нападом акули у водах Нью-Йорка за кілька десятиліть.

Вас також можуть зацікавити новини: