Слід вчасно розшукати ґудзик на оптичній загадці / колаж з фото pixabay.com та УНІАН

Візуальна загадка може стати "замінником" тесту на коефіцієнт інтелекту (IQ). Якщо із завданням людина здатна впоратися вчасно, то її рівень IQ можна вважати високим.

Одне із завдань таке - всі бачать на зображенні гральні кісточки, а розшукати там слід ґудзик. На виконання завдання треба витратити лише 11 секунд. Щоб вчасно впоратися треба бути дуже уважною людиною та мислити логічно. 

Є одна деталь, яка може здатися спільною у цих речей, але насправді завдяки їй і можна виявити саме ґудзик. У цьому каверза завдання. "Вмикайте" на максимум логіку та уважність і активно шукайте заховану річ.

Відео дня

Зверніть увагу, що не варто рахувати кількість крапок на гральних кісточках під час пошуку ґудзика - через це ви можете втратити забагато часу.

Треба розшукати ґудзик вчасно / колаж УНІАН

Зараз розкриємо вам правильну відповідь - ґудзик знаходився з правого боку оптичної загадки. Дірки в ґудзик можна переплутати з цятками, які намальовані на гральних кісточках.

Ґудзик був у правій частині зображення / колаж УНІАН

Ось яка візуальна загадка про котів та собак опублікована 

Серед великої кількості котів за 12 секунд потрібно розшукати 4 собак. Для того, щоб вчасно впоратися, дуже важливо сконцентрувати увагу і не витрачати час на милування котами.

Вас також можуть зацікавити новини: