Колаж УНІАН / фото ua.depositphotos.com

Жінка поскаржилася, що її вигнали з літака британської авіакомпанії Jet2 через те, що вона спітніла.

Історію 56-річної Хелен Тейлор публікує Independent. Так, 2 жовтня жінка разом зі своїм чоловіком зібралася летіти в міні-відпустку з Ньюкасла в Рим. Вона каже, що страждає на діабет другого типу, а також переживає менопаузу.

На борту літака Тейлор відчула легке запаморочення і почала потіти. "Я щойно поїла після того, як не їла цілий день, і у мене діабет 2 типу, тому це просто рівень цукру в крові підвищився. Все, що мені потрібно, - це сісти і випити води, і я буду в повному порядку", - розповіла вона.

Відео дня

Жінка стверджує, що вже за кілька хвилин відчувала себе нормально, проте стюардеса порадила їй пройти медичне обстеження, а через 10 хвилин і зовсім сказала вийти з літака. "Ми прийняли рішення, що вам доведеться покинути літак, ми вважаємо, що ви представляєте небезпеку для польоту", - цитує її жінка.

Тейлор каже, що обговорила це з капітаном і той погодився, що вона виглядає готовою до польоту, проте підтримав рішення стюардеси. "Я ніколи в житті не чула нічого настільки безглуздого. Вони приймали рішення на підставі необґрунтованих доказів, оскільки не були лікарями", - обурилася жінка.

Після цього, як стверджує Тейлор, їх "тягали по аеропорту", змушували повертати безмитні покупки і допитували на прикордонному контролі. Жінка каже, що кілька днів намагалася зв'язатися з компанією, щоб їй повернули гроші за відпочинок, проте безуспішно.

У підсумку в Jet2 заявили, що екіпаж прийняв рішення висадити Тейлор після спілкування з незалежними фахівцями в галузі медичної авіації. "Після подальшого розслідування, яке є абсолютно пріоритетним, ми зв'язалися з пані Тейлор, щоб вибачитися перед нею та відшкодувати вартість її відпочинку як жест доброї волі", - сказали вони.

Інші дивні ситуації в літаках

Раніше повідомлялося, що мандрівниця намагалася ввезти в Міннесоту коробки з фекаліями жирафа, однак зіткнулася з низкою проблем.

А пасажир літака, що прямував з Німеччини до Македонії, розповів про свою "жорстоку" помсту сусідові, який постійно чіпав його крісло.

Вас також можуть зацікавити новини: