Психологічний тест за формою губ / УНІАН

Губи бувають різними - пухкими, тонкими, навіть у формі серця. Іноді нижня губа більша за верхню, а іноді навпаки. Фізіогноміка, як наука, дає змогу дізнатися характер людини саме за рисами обличчя - зокрема, за губами. Пройдіть психологічний тест і з'ясуйте про себе багато цікавого.

Психологічний тест за картинками - яка у вас форма губ

Цей психологічний тест на характер допоможе вам швидко і легко дізнатися, яка ви людина насправді, а також які у вас є негативні і позитивні якості. Усе, що потрібно - вибрати форму губ, найбільш схожу на вашу.

  • Повні губи

Якщо у вас повні губи, то тест на характер скаже, що ви чуйна людина, яка понад усе цінує стосунки. Жінки з пухкими губами надзвичайно впевнені в собі та сміливі. Вони соціальні метелики. Вони також дуже щедрі й турботливі у своїх стосунках. Коли вони піклуються, вони піклуються дуже глибоко. Вони також дуже пристрасні і вміють любити. З вас вийде чудовий батько. У вас є сильне вроджене бажання захищати і виховувати інших.

Відео дня

Ваша турботлива і безкорислива натура також передбачає турботу про інших. Схильні бути ближчими до своєї сім'ї та друзів. Ви весела і товариська людина. Полюбляєте проводити час зі своїми близькими друзями і сім'єю. Можете бути експресивними та пристрасними. Надзвичайно впевнені в собі та фізично привабливі, проте часом ви схильні бути трохи імпульсивними та безрозсудними. Можете говорити поспіхом або не думаючи, що може стати проблемою, можете бути впертим, і змусити вас передумати досить складно. Ви заповзятлива людина - не витрачайте час на повільність.

  • Нижня губа більша, ніж верхня

Якщо ви проходите тест психологічний і бачите саме таку форму губ у себе, то зазвичай ви вмієте веселитися. Вам узагалі не подобається рутина. Ви не створені для роботи з 9 до 5. Процвітаєте в кар'єрі, яка дає вам простір для самовираження. Вам подобається насолоджуватися життям і вести веселий та енергійний спосіб життя. Любите спонтанність у житті, будуєте плани на ходу. Ви любите авантюрні подорожі. Перебуваєте на шляху туди, куди вас приведе життя. Ви дуже цікава душа. Відкриті для нових можливостей. Схильні бути вельми чуттєвими. Можете вірити своєму серцю та інтуїції. Здебільшого прямолінійні, віддаєте перевагу пробувати щось нове, отримувати новий досвід і досліджувати нові місця. Пишаєтеся своєю незалежністю.

  • Верхня губа більша, ніж нижня

Якщо це ваш варіант, то ви любитель драми. Схильні мати про себе дуже високу думку. Вам подобається, щоб вас любили такими, якими ви є. Вам також подобається бути загальним улюбленцем. Ви насолоджуєтеся увагою. Харизматичні, живете повним життям. Ви можете якийсь час спостерігати за ситуацією, але скористаєтеся слушною нагодою, щоб сказати те, що необхідно сказати, або все, що у вас на думці. У вас також гарне почуття гумору. Ви один із найкумедніших людей, які можуть придумати правильну кульмінацію або жарт у будь-якій ситуації. Ви досить інтелектуальні й начитані в багатьох питаннях. Не дивно, що у вас є щось цінне, що ви можете додати до розмови. Ви також цілком компетентні. Умієте передавати свої ідеї та формулювати свої думки.

  • Тонкі губи

Психологічний тест на характер людини з тонкими губами скаже, що ви стримані й обережні. Вас також іноді вважають одинаком. Ви можете бути щасливі й на самоті. Однак ваша інтровертна особистість також робить вас самостійним. Ви впевнені в собі і на самоті. Перебуваючи в колективі, зможете швидко ладнати з людьми і вплутуватися в бесіди. Ви сповнені рішучості досягти своїх цілей. Насправді ви перевершуєте свої власні очікування. У вас можуть виникнути проблеми зі спілкуванням із людьми з пухкими губами.

  • Губи у формі серця з чітким контуром

Ви хороший співрозмовник. Умієте поводитися зі словом - ваші промови заворожують і зачаровують співрозмовників. Ви творча людина. Кмітливі, проте іноді це працює проти вас. Думайте, перш ніж говорити, особливо коли ви обурені. У вас сильна пам'ять. Чудово знаєте про свої можливості і завжди отримуєте те, що хочете. У вас унікальний стиль самовираження. Ви продуктивні й успішні. Іноді ви можете бути реактивним та імпульсивним. Ви любите спонтанність. Вам не подобається рутина й одноманітний спосіб життя. Ви також дуже романтичні й досить популярні серед протилежної статі.

  • Губи у формі серця з нечітким контуром

Цей тест на характер говорить, що ви відповідальні та надійні. Умієте вирішувати будь-які проблеми. Добре дотримуєтеся термінів і ефективно керуєте часом. Ви схильні випускати з уваги емоційні кордони. Іноді це може призвести до того, що ви перестанете стежити за собою. Вам необхідно інвестувати в турботу про себе. Ви також можете знехтувати своїми потребами, щоб забезпечити інших.

Заслуговуєте на довіру. Ви досить зрілі й підходите до питань вдумливо. Вам потрібно багато практикувати любов до себе. Схильні втрачати з поля зору себе, прагнучи бути поруч з усіма. Можете пригнічувати свої емоції та думки, зберігаючи мовчання в різних ситуаціях. Вам потрібно засвоїти, що ви в себе - головний пріоритет.

Вас також можуть зацікавити новини: