Головоломка з биком - задача із зірочкою навіть для найрозумнішого / Колаж УНІАН, фото УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Звикли до "простих" головоломок, на яких треба просто побачити щось на одноманітних чи контрастних зображеннях? А як щодо квесту, де очі плутають 154 однакових биків?

УНІАН пропонує нову задачу для геніїв, де треба знайти дивного бика з багатьох лише за 10 секунд. Це неймовірно важка ілюзія навіть для найрозумніших, тож радимо потренуватися на кількох легших квестах, перш ніж розпочинати.

Водночас, якщо впевнені у "соколиному" зорі, заспокоюємо нерви, вирішуємо, з якого боку аналізувати зображення, та починаємо. Попередньо радимо наставити таймер на телефоні, щоб точно вкластися у часове обмеження.

Відео дня

Також легка підказка від нас: колір фону та самі бики - виконані в одній "теплій" палітрі, тож радимо чіплятися очима за найяскравіші елементи.

Знайди дивного бика на зображенні:

Їх тут 154, але один не такий - слід побачити його за 10 секунд / Колаж УНІАН

Чи впоралися, чи була вам корисна наша підказка? Сподіваємося, що ви пройшли наш екзамен на кваліфікованого "експерта з головоломок". Якщо ні, даємо ще одну "золоту" пораду: час не важливий, просто шукайте потрібного бика. Головне результат та насолода від процесу.

Ось, де ми розташували бика:

Він ховався по центру, майже з самого верху / Колаж УНІАН

Як вже згадувалося, не зайвим буде пройти додаткову розминку та розв'язати ще кілька задач.

Крокодил для "титанів" та кіт-щасливець

Пропонуємо на вибір дві цікаві головоломки. Перша розрахована на розумових титанів: на зображенні слід за 15 секунд знайти дивного крокодила. Ця задача схожа за рівнем складності із биком.

Другий квест - такий собі лабіринт, де треба нагодувати кота-щасливчика. Його слід правильним шляхом вивести до пляшки з молоком. Радимо залучити до цього дітей або друзів, щоб було цікавіше.

Вас також можуть зацікавити новини: