Головоломка з крокодилом плутає око тлом та одноманітністю / Колаж УНІАН, фото УНІАН, фото ua.depositphotos.com 

Ця надзвичайна оптична ілюзія плутає око тлом та одноманітністю - УНІАН пропонує розібратися з черговою головоломкою на уважність, яка здатна обманути найрозумнішого.

Якщо впораєтесь з цією задачею, можна буде справедливо сказати: "Ви справжній титан з колосальним IQ". Але не квапимося з цим передчасно. Так, перед вами представлена оптична ілюзія, де на блакитному тлі розташовані крокодили.

Даємо підказку: складність задачі полягає у тому, що крокодили постануть перед очима не рівно в ряд - вони розкидані непропорційно. Такий хаотичний прийом не дозволить навіть бувалим геніям легко розгадати задачу.

Відео дня

Але ви вже знаєте про головну "оказію", тож вирішуйте зараз, яку тактику застосуєте: збираєтеся дивитися на центр, чи перше ковзнете поглядом по краях? Налаштовуйтеся на головоломку та вмикайте таймер, цього разу у вас є аж 15 секунд, щоб впоратися.

Знайди на хаотичному зображенні не такого крокодила

Рептилія сховалася, але її треба побачити за 15 секунд / Колаж УНІАН

Вийшло? Тоді аплодуємо, ваша уважність легко здолала навіть цей квест. В разі невдачі, знайте, це мотивація продовжувати розвивати когнітивні функції. Радимо пройти більше завдань-головоломок. Наприклад, так можна розслабитися після робочого дня чи урізноманітнити вечір вихідного.

Наш крокодил заховався тут

Його треба було шукати ближче до центру, з правої сторони / Колаж УНІАН

Ще кілька унікальних головоломок з тваринами

Як ми вже згадували, не зайвим буде самостійно потренуватися ще з кількома такими задачами. Пропонуємо вам вирішити квест з пошуком барана. На цю задачу ми даємо удвічі менше часу - лише 7 секунд. Проте і зображення не настільки складне, як з крокодилом.

Також є напрочуд мальовнича оптична ілюзія, де серед пейзажу загубився наглий голуб. Побачити птаха слід за 5 секунд. Хапайте друзів чи діток, щоб було цікавіше, та розпочинайте вирішувати задачки.

Вас також можуть зацікавити новини: